Pleasegedrag verminderen, zeker als het diep in je systeem zit, is niet zo simpel. Maar onbereikbaar? Dat is het niet! 

In de training Van uitstellen naar DOEN! voor pleasers maken we een plan. Specifiek om je pleasegedrag te verminderen. (zie het evenement op Facebook: 15 maart in Den Haag!)

Vaak speelt angst een grote rol en heeft iedereen op z’n eigen manier er last van. De omgeving die gewend is dat je altijd voor ze klaarstaat, gewend zijn om jouw mening niet uit te horen of kennen omdat je bang bent voor discussie of conflict. Continu bezig zijn in je hoofd met duizend scenario’s, maar daardoor ook zeker niet in actie komen. 

Met je eigen verlangens en behoeften bezig zijn? Het geeft spanning, stress, gepieker, zelfs slapeloosheid. 

Frustrerend, omdat je ergens wél meer zou willen voor jezelf en zelfs ook wel weet dat zelfzorg net zo belangrijk zou mogen zijn als de zorg voor of om anderen… 

In de training gaat het om jou. Jezelf beter leren kennen door leuke oefeningen, nadenken over waarom je pleasegedrag hebt, en waarom je het wilt verminderen. Samen met de groep de voor en nadelen bespreken en samen nadenken over hoe je het wél wilt. Hier vind je meer informatie over de training.

Binnenkort verschijnt mijn ebook met 4 tips, die je als pleaser meteen in de praktijk kunt brengen. Wil je die sowieso ontvangen? Schrijf je vast in op de Coffee and Coaching updates. http://eepurl.com/ckrn-r

Reageren? Dat kan hieronder!
#pleasen #pleasegedrag #training

Over de schrijfster

admin Maaike

Coach voor pleasers en aanpassers

Wil je iets delen nav dit blog?

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}