Ze had een patroon waarin ze bevroor (freeze) of vluchtte (flight). Ze stelde praktisch alles uit, was veel aan het pleasen (zorgen voor iedereen, behalve zichzelf) en liep tegen angsten aan die haar tegenhielden om in beweging te komen. We zijn met freeze en flight en de vechter (fight) in gesprek gegaan en het effect ervan is ‘mindblowing en magisch’ :)! Lees haar mail hierover…

“Het gaat goed. Die sessie met jou heeft een mindblowing, magisch effect gehad. Mr. Freeze is inmiddels een aardige goedzak geworden, die ik nu bijna dagelijks geruststel of even aan het woord laat. Hij heeft zelfs een glimlach, zag ik laatst. De flight en fight zijn niet echt voelbaar meer, ik heb nu vooral meer contact met mevrouw Slim, meisje Plezier en Godin Levenslust. Heerlijke persoonlijkheden zijn dat!

Natuurlijk gaat het niet elke dag vanzelf, Faalangst en Uitstellen zijn er nog steeds en ze kunnen me ook nog echt wel een paar uur lang in hun greep houden. Maar er is geen dag voorbij gegaan waarop ik me niet besefte dat zij het waren. En dat is al zo’n wezenlijk, diepgaand verschil. It fills me with gratitude.
Er is ook iets anders achter de Voice Dialogue sessie vandaan gekomen waar ik al heel lang mee aan het vechten was en van bevroor: mijn grote gevoeligheid voor mensen, energieën. Voor dingen weten, horen of zien die niet iedereen ziet, hoort, weet. Het voelt nog steeds akelig kwetsbaar om dat zo op te schrijven, want ik ken alle filosofische en theologische en wetenschappelijke argumenten waardoor ik dit zelf heel lang als aanstellerij en zelfs aandachttrekkerij van mezelf heb afgedaan. Auw!

Nu wen ik aan het idee dat het ook gewoon waar kan zijn, dat ik het niet verzin. En dat het mij kan helpen, dat er krachtbronnen buiten mij zijn. Ik realiseerde me ook dat ik dit miste, dat die gevoelige kant er nu wel gewoon eens mag zijn en dat iedereen die me daarom veroordeelt of als gek bestempelt een (heel ongevoelige! ;-)) middelvinger kan krijgen. Mr Freeze hield me in de spirituele kast en heeft nog steeds wel de neiging om die deur dicht te houden met zijn sterke angst. Maar mijn verlangen naar vrijheid en ruimte voor mezelf is sterker geworden. Ik kom uit de kast!

En nu wil ik er meer van weten. Wat van mij is, wat niet van mij is, wat via mij komt. Dat ga ik onderzoeken. Volgens mij is er echt magie daar ergens in de ruimte, en die wil ik.
Dank je wel voor wat je hebt betekend in dit proces. Wonderen bestaan en je bent er een groot onderdeel van geweest!
Ik ga deze mail niet teruglezen of opslaan om later na te kijken. Gewoon, hup, verzenden. Met een chagrijnig maar toestemmend knikje van Mr. Freeze. ????”
– K – okt, 2018

Wil jij ook een patroon doorbreken? Neem contact met me op voor een gratis intake of plan ‘m meteen in via de online agenda!

Over de schrijfster

admin Maaike

Coach voor pleasers en aanpassers

Wil je iets delen nav dit blog?

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}