Zo ontzettend trots op haar. 17 jaar en zo angstig toen ze voor ’t eerst hier binnenkwam!

Ze vertelde dat ze afgelopen week naar een workshop ging van een bekende Amerikaanse danseres. Waar ze normaal minstens een week vooraf al stress en spanning voor zou hebben! Nu had ze vlak ervoor een paar zenuwen! Mega verschil voor haar!

In de workshop zelf kreeg ze nog wel de bibbers ‘wat verwachten ze van mij, ik moet me wel bewijzen’, hierdoor ging het dansen minder goed dan ze wilde. Normaal zou ze hier nog minstens een week op nakauwen! Nu heeft ze het een uur na de workshop al losgelaten, omdat ze nu weet dat het geen zin heeft om iets wat al is geweest steeds op te roepen én weet dat dat de toekomst alleen maar negatief beïnvloed.

Deze sessie gewerkt aan en met haar eigenwaarde.
Die was namelijk bang om positieve zelfovertuigingen aan te nemen. Ik ben goed genoeg bijvoorbeeld of ik ben een goede danser. Eigenwaarde dacht dat als ze positieve overtuigingen zou hebben, het beoordelingsvermogen zou wegvallen. En dat ze dan niet meer zou werken aan haar groei.
Haar nieuwe mantra is nu: ik ben goed genoeg en elke dag leer ik dit meer te geloven.

Haar eigenwaarde was superblij! En besefte zich hierdoor dat geloven dat je goed genoeg bent niet draait om wat de buitenwereld vindt, en dat goed genoeg zijn ook losstaat van wat je wel of niet (al) kunt.

Er is in haar mindset al zoveel in beweging gekomen, ben zo blij voor haar in wat ze hiermee kan en al doet!! Ze ging echt trots en met zin in verder ontwikkelen weer de deur uit ????????

#mindset #change #movement #trots

Over de schrijfster

admin Maaike

Coach voor pleasers en aanpassers

Wil je iets delen nav dit blog?

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}