Tarieven

Het LIJV - Lekker In Je Vel - traject

Een traject stap je niet zomaar in. Dat moet goed voelen. Je patronen aanpakken is namelijk ook je kwetsbaarheid laten zien. Je wilt je begrepen voelen, zonder al te veel uitleg te hoeven geven. Iemand die ziet wanneer je je emoties inslikt of moeite hebt met huilen. Iemand die humor inzet om zwaarte even uit de lucht te halen als dat nodig is. Iemand die weinig oordeel heeft, omdat ze zelf weet hoe oordeel je onveilig kan laten voelen.

Juist ook voor jou als je twijfelt omdat je al veel vaker hulpverleners hebt gezien die je eigenlijk niet echt verder hielpen: kom langs.

Angst dat je sociaal gewenste antwoorden gaat geven of de coach gaan coachen hoeft hier niet: ik (her)ken de signalen. Maar uiteindelijk moet je me wel eerst zien en meemaken om zelf dit te ervaren. Kom dus vooral eerst langs of plan je intake online. Ik ga graag met je in gesprek. 

En voor je dit doet: handig om te weten wat je eventueel kwijt bent aan een traject als je besluit met mij in zee te gaan. Lekker transparant.

LIJV traject - de tarieven

7 sessies van 1,5 uur = 10,5 uur        
€ 997,50 incl. BTW

10 sessies van 1,5 uur = 15 uur          
€ 1.330,- incl. BTW (je krijgt een uur t.w.v. € 95,- gratis!)

Jaartraject: 16 sessies = 24 uur          
€ 2.137,50 (een 1,5 uur sessie korting t.w.v. €142,50!)  lees hier over het jaartraject

Na elk gesprek ging ik blij

de deur uit

Marjolein

Ik vond het heel fijn dat er voorafgaand aan de gesprekken geen duidelijk, vastomlijnd uitkomst van het gesprek was. Maar tijdens het brainstormen werd er steeds meer helder. Maaike stelt kritische vragen die diepgang geven. Zonder dat er enige kritiek is.

Na elk gesprek ging ik blij de deur uit. Nu met veel meer vertrouwen dat ik de situaties beter aan kan. Waarin ik kan reageren vanuit mijn samenwerkende delen. Dus eigenlijk volledig als mezelf!

Lieve Maaike, je bent goud waard. Rustig, open en vertrouwen gevend. Je beeldende manier van uitleg geven is zo helpend om de puzzelstukjes steeds verder op z'n plek te laten vallen. Je positiviteit en dankbaarheid naar de delen zijn een inspiratie. Bedankt voor alle inzichten die je me gegeven hebt! Ik ga met vertrouwen weer verder.


Lien

Singer/songwriter

Gedurende de afgelopen maanden ben ik echt gaan voelen dat mijn eigen behoeftes er mogen zijn, ik ernaar mag handelen en dat mijn 'zijn' niet afhankelijk is van hoe ik mij verhoud tot anderen, maar er gewoon mag zijn! Ik hoef geen rol meer te spelen, wat een verademing.

Anoniem

Nvt

De kracht van de sessies met Maaike is dat de insteek positief is.
Er is niets kapot aan of mis met mij, ik had gewoon wat coaching nodig om in beweging te komen om mijn dromen en persoonlijke doelen na te jagen.

Mis geen Updates! Schrijf je in -->